Το Hyatt Regency Thessaloniki στρώνει το τραπέζι για εσάς και την οικογένειά σας και σας υποδέχεται με παραδοσιακές γεύσεις & αρώματα, που δημιούργησαν ο executive chef Απόστολος Αλτάνης και η ομάδα του.
Το Μεγ. Σάββατο, μετά την Ανάσταση, η παραδοσιακή μαγειρίτσα & τα κόκκινα αβγά έχουν την τιμητική τους σε έναν μπουφέ γεμάτο συνοδευτικά, σαλάτες & γλυκά.
Την Κυριακή του Πάσχα η παράδοση στο Hyatt Regency Thessaloniki αρχίζει από το πρωίμε το ψήσιμο των αρνιών στους κήπους του ξενοδοχείου.
Στο Grand Ballroom στήνεται ο πασχαλινός μπουφές με εκλεκτά εδέσματα,όπως αρνί σούβλας, κοκορέτσι, κρύα και ζεστά ορεκτικά, ποικιλία από σαλάτες,live carving και κοντοσούβλι.
Ξεκινήστε με ένα απεριτίφ ούζου και λαχταριστά μεζεδάκια, συνεχίστε με κρασί και γλεντήστε παραδοσιακά με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα Trio Musicanti (Μανώλης Καραντίνης, Αχιλλέας Σοφούδης, Θάνος Γκιουλετζής).
Εννοείται πως από το τραπέζι δεν θα λείπουν τα ελληνικά γλυκά, ολόφρεσκα ταρτάκια, τούρτες, φρεσκοκομμένα φρούτα και συντριβάνι σοκολάτας για τους λάτρεις της σοκολάτας και τους μικρούς φίλους.
Μ. Σάββατο ( μετά την Ανάσταση) Τιμή κατ’ άτομο: 65,00 €
Κυριακή του Πάσχα (13:00-17:00) κατ’ άτομο: Τιμή κατ’ άτομο: 95,00 €
Η συμμετοχή για παιδιά από 0 – 6 ετών είναι δωρεάν ενώ για παιδιά από 6 – 12 ετών προσφέρεται έκπτωση 50% από την τιμή του ενηλίκου.
Πληροφορίες: 2310 401411