H Ελλάδα στο πιάτο σου- στο Oceana με την Γιώτα Κουφαδάκη
Μια μαγείρισσα- μια κορυφαία εκπρόσωπος της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας στο Oceana του Hyatt Regency Thessaloniki, η Γιώτα Κουφαδάκη. Η γνώση της και ο σεβασμός για την ιστορία της ελληνικής κουζίνας την έκανε να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στην ελληνική γαστρονομική σκήνη. Οι αυθεντικές πρώτες ύλες με σύμμαχους το θυμάρι, το φασκόμηλο , την άγρια ρίγανη και την δική της ξεχωριστή τεχνική δημιουργεί τα πιο νόστιμα πιάτα.
Η συνεργασία του καλοκαιριού, της αρχοντικής Γιώτας Κουφαδάκη με τον executive chef Απόστολο ΄Αλτανη, θα μετατρέψουν το Oceana pool bar σε ένα ξεχωριστό εστιατόριο με σκοπό να σας κάνει να αγαπήσετε την ελληνική παράδοση.
13 και 27 Ιουλίου, 17 και 31 Αυγουστου,7 και 21 Σεπτεμβρίου είναι οι ημερομηνίες που μπορείτε να απολαύσετε τα εξαιρετικά πιάτα της στο Hyatt Regency Thessaloniki.
Ζυμωτό ψωμί με χόρτα εποχής, Γαρίδες σαγανάκι με ντομάτα και φέτα, Παϊδάκια πρόβεια με δενδρολίβανο, θυμάρι και λεμόνι, Μουσακάς παραδοσιακός, Μοσχαράκι με κολοκυθάκια, Παστουρμαδόπιτα πικάντικη σε φύλλο κρούστας με κασέρι Σοχού, Κορμός κατσικίσιου τυριού με φιστίκι Αιγίνης, κράνμπερι και μαρμελάδα σελινόριζας. Και βέβαια Καρπουζοκεφτέδες με άχνη και κανέλα, Σουσαμόπιτα Χαλκιδικής με ντοντουρμά και κορμός σοκολάτας με παγωτό βανίλια.
Ένας χαρισματικός άνθρωπος που έκανε το «μεράκι» του επάγγελμα με πολύ αγάπη και αφοσίωση.
Κρατήσεις και πληροφορίες στο 2310401411
Hyatt Regency Thessaloniki
Τηλέφωνο: +30 2310 401411
Fax: +30 2310 401100
E-mail: [email protected]