Loading...
   

Εγγραφείτε στο δελτίο νέων μας

Καλώς ήλθατε στη φόρμα εγγραφής του Newsletter της Regency Casino Thessaloniki.
Λάβετε υπόψη σας ότι
1) Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα παραληπτών ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας τον σύνδεσμο "Διαγραφή από το Newsletter" που περιλαμβάνεται στην περιοχή υποσημείων σε όλα τα Newsletter!
2) Μπορείτε να ενημερώσετε τις προτιμήσεις του προφίλ σας, και να ενημερώσετε τα ενδιαφέροντα σας ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας τον σύνδεσμο "Ενημέρωση προφίλ" που περιλαμβάνεται στην περιοχή υποσημείων σε όλα τα Newsletter!

* indicates required
    Πρέπει να είστε άνω των 21 ετών για να εγγραφείτε!*    
Ενδιαφέροντα

Ενδιαφέρομαι να ενημερώνομαι για τις ακόλουθες κατηγορίες μέσω email:

 
       
   
   

17°C

Θεσσαλονίκη

Breezy

Humidity: 51%

Wind: 51.50 km/h

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου 

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Για την “Regency Entertainment” ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Κατανοούμε και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι είστε ενήμεροι και ενδιαφέρεσθε για τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που η “Regency Entertainment” συλλέγει για εσάς· πώς χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα· τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά.

Αναγνωρίζουμε ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελεί μια διαρκή ευθύνη και, συνεπώς, θα ενημερώνουμε και θα τροποποιούμε ανά διαστήματα την παρούσα Δήλωση. Παρακαλείσθε να επισκέπτεσθε κατά διαστήματα την ιστοσελίδα μας http://thessaloniki.regencycasinos.gr προκειμένου να βεβαιώνεστε ότι είστε ενήμεροι για και ικανοποιημένοι με τυχόν αλλαγές.

  1. Ποιοι είμαστε

Είμαστε η «REGENCY ENTERTAINMENT ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.» (Regency Entertainment) με έδρα στο Μαρούσι Αττικής, οδός Αγίου Κωνσταντίνου αρ. 49. Η Regency Entertainment είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες παροχής υπηρεσιών καζίνο και φιλοξενίας στην Ελλάδα. Μέσα από τη λειτουργία των τριών (3) επιχειρηματικών της μονάδων, Regency Casino Mont Parnes, Regency Casino Thessaloniki και Hyatt Regency Thessaloniki, η Regency με τους 2.500 ανθρώπους της προσφέρει καθημερινά μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον.

  1. Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς;
  • Ονοματεπώνυμο. Συλλέγουμε το όνομα και το επώνυμο των πελατών μας όταν συμπληρώνουν την αίτηση εγγραφής, όταν κάνουν εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter), όταν συμμετέχουν στους διαγωνισμούς, κληρώσεις και τις διάφορες προωθητικές μας ενέργειες.
  • Ημερομηνία γέννησης και εθνικότητα. Συλλέγουμε την ημερομηνία γέννησης και την εθνικότητα των πελατών μας όταν συμπληρώνουν την αίτηση εγγραφής.
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), στοιχεία ταχυδρομικής διεύθυνσης και κινητό τηλέφωνο. Συλλέγονται με την εγγραφή, την συμμετοχή σε διαγωνισμούς, κληρώσεις και προωθητικές ενέργειες.
  • Στοιχεία προμηθευτών. Συλλέγουμε τις επωνυμίες, τη διεύθυνση έδρας, τα ονόματα (όνομα, επώνυμο), το ΑΦΜ, την ΔΟΥ, τον αριθμό IBAN, τον αριθμό ΑΜΚΑ και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) των προμηθευτών και συνεργατών μας και των προσώπων επικοινωνίας των προμηθευτών και συνεργατών μας, για τη διεκπεραίωση των απαιτούμενων κατά τη συνεργασία μας και για σκοπούς τιμολόγησης.
  1. Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω της αίτησης εγγραφής κατά την πρώτη επίσκεψή σας στο καζίνο, όταν εκφράζετε το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες μας, όταν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας, ή όταν κάνετε εγγραφή στο newsletter μας. Δεν διαθέτουμε  τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν και εγγυώμεθα ότι δεν γίνεται καμία χρήση πέραν των προβλεπόμενων από τον νόμο.

  1. Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται για :
  • Παροχή των υπηρεσιών μας. Για είσοδο στο Καζίνο και συμμετοχή στα παιχνίδια, περιλαμβανομένης της συμμετοχής σε υπό βιντεοσκόπηση τουρνουά πόκερ.
  • Marketing ή/και προωθητικές ενέργειες, όπως συμμετοχή σε κληρώσεις και διαγωνισμούς, ενημέρωση και προώθηση διαφημιστικού υλικού μέσω SMS ή email, emails που στέλνουμε περιοδικά σε όσους έχουν κάνει εγγραφή στο newsletter μας. Σε κάθε newsletter δίνεται η δυνατότητα στον παραλήπτη να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει άλλα newsletters από εμάς.
  • Επιβράβευση και απονομή πόντων και παροχών από την συμμετοχή σας σε παιχνίδια.
  • Για την ενημέρωσή σας σχετικά με τυχόν λόγους επιβολής απαγόρευσης εισόδου/ή και αποχώρησης από τον χώρο του Καζίνο.
  1. Νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων
  • Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται για διάφορες κανονιστικές και νομικές υποχρεώσεις των Καζίνο έναντι των αρμόδιων Αρχών στα πλαίσια της συμμόρφωσής μας προς την εθνική ή/και ευρωπαϊκή νομοθεσία.
  • Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται για σκοπούς marketing ή/και επιβράβευσης, προωθητικών ενεργειών και βασίζεται στη συγκατάθεσή σας.
  • Σε ορισμένες περιπτώσεις η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς έννομων συμφερόντων μας, με την προϋπόθεση ότι τα δικαιώματα και έννομα συμφέροντά σας δεν υπερέχουν των συμφερόντων μας αυτών.
  1. Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων
  • Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς χρονικό περιορισμό καθώς υποχρεούμαστε από τη νομοθεσία σε διατήρηση ιστορικών αρχείων.
  • Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με το πρόγραμμα επιβράβευσης και αφοσίωσης (πόντοι) για το χρονικό διάστημα των τριών (3) μηνών ή για τις είκοσι (20) τελευταίες επισκέψεις.
  • Διατηρούμε προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με προμηθευτές και λοιπούς συνεργάτες μας για είκοσι (20) χρόνια προκειμένου να μπορούμε να εκπληρώνουμε την υποχρέωσή μας να διατηρούμε ακριβή αρχεία για φορολογικές ή άλλες διοικητικές αρχές.
  • Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα των προσώπων που έκαναν εγγραφή στα newsletters και στις διάφορες προωθητικές μας ενέργειες μέχρι τα πρόσωπα αυτά να μας δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν πλέον να λαμβάνουν από εμάς newsletters και ενημερωτικό - προωθητικό υλικό.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλείσθε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2310-491234 και ζητήστε τον Υπεύθυνο Συμμόρφωσης.
  1. Εγγυήσεις που λαμβάνουμε για την προστασία των δεδομένων σας

Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα  φυσικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα σε διαρκή βάση προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι αυτά τηρούνται με ασφάλεια και προστατεύονται από οποιαδήποτε απώλεια, αλλοίωση, παράνομη επεξεργασία ή μεταβολή. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα ακόλουθα:

  • Κρυπτογράφηση
  • Χρήση πληροφοριακών συστημάτων που ελαχιστοποιούν την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων
  • Πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων επί της αρχής «need-to-know».
  1. Πότε και πώς διαβιβάζουμε σε άλλους τα προσωπικά σας δεδομένα;

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τις αρμόδιες Αρχές και τρίτους παρόχους χρησιμοποιούμε το ελάχιστο δυνατόν των προσωπικών σας δεδομένων και απαιτούμε από αυτούς την αυστηρότατη τήρηση της Εθνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας σχετικά με την διαχείριση αυτών των δεδομένων. 

  1. Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία επεξεργαζόμαστε.

Επιπλέον, έχετε τα εξής δικαιώματα:

  • Το δικαίωμα διόρθωσης, διαγραφής (σε ορισμένες περιπτώσεις) καθώς και περιορισμού της χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.
  • Το δικαίωμα (υπό προϋποθέσεις) να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να τα χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε αλλού.

Τέλος, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Ελληνική ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr/).

  1. Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων εκτός της ΕΕ

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς δεν διαβιβάζονται ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  1. Χρήση cookies

Χρησιμοποιούμε cookies (μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στη συσκευή σας κατά την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο) για να υποστηρίξουμε την ιστοσελίδα μας, για να παρέχουμε τις διαδικτυακές υπηρεσίες μας και για να συλλέξουμε πληροφορίες.

Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies που χρησιμοποιούμε και να προσαρμόσετε τη χρήση τους στις επιθυμίες σας, πατήστε εδώ .

  1. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τη χρήση cookies από εμάς ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.

Έχουμε ορίσει ως Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων τη δικηγορική εταιρεία «ΔΡΥΛΛΕΡΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ». Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  1. Πληροφορίες Έκδοσης – Αλλαγές και Ενημερώσεις

Η παρούσα Δήλωση ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 15-05-2018. Σε οποιαδήποτε αλλαγή επί της παρούσης θα ενημερώνεστε μέσω της επικαιροποιημένης Δήλωσης στην ιστοσελίδα μας.

Facebook Twitter Google+ Pinterest